Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

10 najnevjerojatnijih rekonstrukcija drevnih građevina i kuća


VELIKA
lijep
pravo


arhitektonsko primjetna
moderne antičke kuće od opeke
sudjelovanje i stvaranje radionica


N I F E:

* „Tvornica potkrovlja“ - rekonstrukcija zgrade
* Dom ureda Brodskyja. Potpuno sudjelovanje na radionici

* Stara opeka na Bulevaru Tsvetnoy
* Stanovi u potkrovlju Danilovske fabrike

I tako dalje:

Pomično se pomaknite prema dolje

Eto je poglavlje posvećeno nečemu što je već veliko, uočljivo i zanimljivo. Vrijedna je naše pažnje i sa stajališta da su radionice dotakle velike, zanimljive kreacije, opipljiva vremenska razdoblja, njihove teškoće, strasti, strasti i pobjede.
Tako je sigurno i vaše, budući da su ta djela zauzela i u procesu svoje manifestacije zauzimaju dostojno i već trajno nesporno mjesto na našem planetu i u našem slavnom gradu. I oni će, nadam se, stajati ne sto godina.

Ovdje ćemo govoriti o modernim kućama izrađenim od stare opeke. Od vrlo prave stare opeke koja je već stoljeće i pol imala teške i izdržljive zidove na sebi i savršeno se nosila sa svim tim.
Ljepota ove stare opeke ne može se umjetno obnoviti. Temeljita, ali duhovita hrapavost i improvizacija linija koje se pojavljuju na šavovima rekonstruiranog zida. Dubina i igra chiaroscura u njegovim rupama, pukotinama, tako vješto potopljena, prekrivena Prirodom mekim akvarelnim bojama, daju Zgradama dobru energiju, Privlači k sebi, svojoj prirodnosti i odsutnosti materije koja je strana percepciji i odmah vam daje tu energiju, koja daje osjećaj unutarnjeg mira i razmatranja prirode.
Neću vas preplaviti prijelazom s lirskog na suho tehnička objašnjenja, mogu samo reći da su zgrade građene po suvremenim brzim tehnologijama, i to su monolitne konstrukcije od betona, ali pročelja ovih zgrada, ugrađujući mineralnu toplinsku izolaciju koja je predviđena projektom, bila su suočena s pravom starom opekom, stari djed vapneni mort ispunio je svoje šavove, a kuće su stekle one neosporne i važne kvalitete koje ćete osjetiti kad priđete do ovih prekrasnih, stvarnih i vrlo živih energetskih zidova. S velikim zadovoljstvom i dubokim poštovanjem, svoj izgled pripisujem hrabrom, strpljivom, razumijevanju i poznavanju ispravnosti njihovih koraka, dragi kupci. Zahvaljujući takvim ljudima koji cijene prirodno, lijepo i sadašnjost, a spremni su platiti malo više bankovnih karata nego za moderni lažni i prazni materijal, takvi zanimljivi projekti mogu izaći na vidjelo i oduševiti sve koji prolaze svojim bojama.

I zato vas molim da se upoznate s malim dijelom objavljenog materijala, koji će vam omogućiti da shvatite o čemu pričam toliko dugo.

Moderne kuće od prave stare opeke:


Tvornica potkrovlja
Stari Brick

Stara tvornica
izgrađen za život

Sudjelovanje na radionici:
Obloga fasade stare zgrade s pravom opekom
XIX stoljeće. rekonstrukcija
* Korištene antičke cigle ploče

Projekt obnove zgrade nekadašnjeg KLUBA AUTOMOBILA
u ulici Novoryazanska 26, nasuprot jedinstvenoj cjelini GARAŽE AUTOMOBILA, koju je sagradio briljantan
K. S. Melnikov i VG Shukhov
u godinama 1926-1929.

LCD "Tvornica potkrovlja"
Stan u potkrovlju

Novoryazanskaya St., 26

1. Dvogodišnja talijanska tvornica

Vlasnica hotela Andrea Faulkner-Campi oduvijek je sanjala o neobičnoj i modernoj kući koja će ga podsjećati na slavnu povijesnu prošlost njegovog rodnog grada u Italiji. Ostvarivanju njegovog sna pomogla je obnova tvornice u gradu Spello, koja se nalazi na istoku Umbrije (područje u središnjoj Italiji), tvornica je sagrađena prije više od 200 godina. Kuća ima jedinstveni stil i atmosferu, bijela boja prevladava u unutrašnjosti kuće, naširoko se koriste razni materijali i teksture. Dizajnerica Paola Navonet koja je kreirala i provela jedinstveni projekt obnove uspjela je spojiti stil talijanske industrijske zone s elegancijom modernih ljetnikovaca u dizajnu kuće. Kao rezultat toga, vidimo ugodnu modernu kuću u kojoj se skladno spaja prošlost i sadašnjost Italije.

Dvogodišnja tvornica koja je postala luksuzni ljetnikovac.

Popločan pod koji odvaja blagovaonicu od ostalih prostora.

Veliki ormari koji su stari preko 200 godina.

Strašna glavna spavaća soba.

Veliki krevet s krošnjama snijega, drveni pod u tamnim bojama, bijeli zidovi - vrlo skladni.

Ugodan salon kod kuće.

Snježno bijeli zidovi od opeke, popločani podovi zanimljivog uzorka, divovski satovi na zidu čine kuću Andrea Faulkner-Campi vrlo ugodnom i originalnom.

2. Luksuzni penthouse koji je nekada bio toranj sa satom

Ovaj moderni penthouse ponos je Brooklyna. Njeni prozori nude uistinu zadivljujući pogled na Brooklyn Bridge i blistava svjetla njujorških nebodera - pravi san! Penthouse u tri etaže nekada je bio toranj sa satom, nakon obnove ima sve što vam je potrebno za ugodan život: dnevni boravak s ogromnim satom, multifunkcionalnu kuhinju, elegantnu blagovaonicu i spa centar, prostrane spavaće sobe i sve to vrijedi nekih 18 milijuna dolara zadovoljstva!

Luksuzni penthouse u Brooklynu na krovu kuće.

Ogroman sat otkucaja koji će atmosferu u dnevnoj sobi učiniti zaista nezaboravnom.

Veličanstven pogled na prozor poznatog grada New Yorka.

Moderan prostor za opuštanje penthousea, koji je nekada bio džinovski toranj sa satom.

Moderna kupaonica s penthouseom.

I opet nevjerojatan pogled s prozora!

3. Pretvorena štala

Obnova starih šupa ili staja i njihova pretvorba u privatne seoske kuće i dvorci dobivaju sve veću popularnost.

Pročelje Kuće G, koja je nekada bila staja.

Kuhinja i blagovaonica nalaze se u prizemlju.

Drveno stubište koje vodi na drugi kat kuće.

4. Obrazovna rekonstrukcija ili kuća iz knjižnice

Udobna moderna kuća može biti ne samo stara štala ili tvornica, već i javna knjižnica. Kuća se nalazi u predjelu Selwood (Portland), nekada je bila knjižnica, a sada je moderna gradska kuća u kojoj živi mala američka obitelj. Jessica Helgerson Interiors Design bila je uključena u dizajn, što je rezultiralo prekrasnom obnovljenom zgradom s visokim stropovima, policama za knjige sa starim i modernim knjigama i stubištem knjižnice koje olakšavaju pristup gornjim policama knjiga.

Stara javna knjižnica, koja je postala gradska kuća.

Privjesci Tom Dixona savršeno nadopunjuju blagovaonicu.

Moderan kamin i tapecirani namještaj u dnevnoj sobi.

Udoban prostor za sjedenje u kući, kojom dominiraju prirodno drvo i svijetle boje.

Ugodno dvorište bivše javne knjižnice.

5. Božanska intervencija

Australija ima neke od najnevjerojatnijih i neobičnijih rekonstrukcija na svijetu, iako su većina dvorci viktorijanskog stila.

Anglikanska crkva 1892. godine koja je postala moderan dom.

A tako izgleda ulica s Melbournea s ulice.

Luksuzna, prostrana dnevna soba s ogromnim lukovima.

Elegantna glavna spavaća soba u sivim tonovima.

Rekreacijski prostor modernog doma.

Izgradnja modernih kuća

Napredne tehnologije omogućuju vam primjenu potpuno novog pristupa izgradnji prigradskih nekretnina. Kućište treba biti udobno, funkcionalno i, naravno, lijepo. Dok mnoge građevinske tvrtke nastavljaju graditi zastarjele kuće, Terem nudi izgradnju ključ u ruke u modernom stilu.

Naše glavne prednosti:

 1. Promišljeni projekti. Svaki projekt kuće u modernom stilu izračunava i razvija čitav tim arhitekata kako bi stvorio ugodne uvjete za život daleko od grada. Moguće je naručiti i vikendicu koja će u potpunosti ispuniti sve vaše potrebe.
 2. Pouzdanost. Uvjereni smo u kvalitetu svojih kuća, pa dajemo garanciju za sve moderne kuće sagrađene do 25 godina.
 3. Razumne cijene. Mogućnost odabira određenog skupa završnih radova bez preplaćivanja za ono što nije potrebno. Terem nudi četiri kompletna kompleta za moderne kuće pod ključem.
 4. Brzina. Izgradnja vikendice od 100 do 150 četvornih metara. m traje samo 2-4 mjeseca.
 5. Veliki izbor mogućnosti gradnje u rasponu od 20 do 400 četvornih metara. m. Izbor i jednokatnih i dvoetažnih zgrada, vikendica u kombinaciji s garažom ili s vezanom verandom.

6. Obnova starog vodotornja

Zgrade iz 19. stoljeća vrlo su popularne među dizajnerima i arhitektima, pa je ova stara vodena kula iz 1877. godine, smještena u samom središtu Londona, postala još jedna stilska privatna kuća. Kuća je izrađena u obliku originalnog dizajna koji se zove „staklena kutija“, a u njoj dominiraju minimalizam i bijele boje u unutrašnjosti.

Vodeni toranj, koji je postao dvokatna kuća.

Elegantna spavaća soba na drugom katu.

Dnevna soba na drugom katu, pruža svojim vlasnicima prekrasan pogled na London.

Moderna kuća jedinstvenog dizajna.

Cijene izgradnje ključ u ruke

Troškovi izgradnje moderne kuće "ključ u ruke" uključuju:

 1. temelj
 2. Građevinski materijal. Drvna građa se proizvodi i priprema u proizvodnim pogonima tvrtke.
 3. Krovovi. Moguća je ugradnja metalne ili pocinčane valovite ploče.
 4. Vanjska završna obrada. U drvenim kućicama predviđena je vanjska zidna dekoracija s pločom ili postoljem. Materijal ovisi o odabranom projektu moderne kuće.
 5. Unutarnja dekoracija. Uključuje završne podove u zgradama od drveta i okvira, ugradnju unutarnjih vrata, zastakljivanje, obloge zidova i stropa. U kućicama od opeke nije predviđena ugradnja unutarnjih vrata.
 6. Zagrijavanje. Naši radovi na izolaciji uštedeće vam novac u sezoni grijanja.

Također obavljamo niz radova besplatno, bez kojih je nemoguće izgraditi doista ugodno prigradsko stanovanje. Ovo je besplatna dostava materijala u krugu od 100 km od naše proizvodnje do MSC-a (Bronnitsy), istovar na gradilištu, organiziranje smještaja za građevinare, čišćenje i odvoz smeća.

Ako želite izgraditi lijepu, prikladnu i udobnu kuću u modernom stilu, svakako potražite vrijeme da posjetite izložbeni kompleks tvrtke Terem u Moskvi. Savjetnici će razgovarati o našim tehnologijama, projektima, trenutnim popustima i promocijama, kao i dati katalog koji sadrži sve modele zgrada koje nudimo.

Dionice ovog mjeseca

"Terem" vam pruža jedinstvenu priliku da dobijete maksimalnu korist! Trebate samo odabrati projekt i sklopiti ugovor. Istovremeno ostvarujete popuste i puno vrijednih poklona. Pojedinosti su navedene na web stranici. Također možete razjasniti sve nijanse i datume radnje telefonom.

Još ne planirate izgradnju? Tvrtka "Terem" zamrzava trenutne cijene za vas i zadržava trenutni popust za godinu dana. Još imate pitanja? Nazovite sada, ali radije dođite kod nas! Vožnja taksijem o našem trošku!

Pokušajte promijeniti postavke filtra ili naručiti specijalistički poziv. Nazvat ćemo vas za 30 sekundi i odgovoriti na sva vaša pitanja.

7. Knjižara u gotičkom stilu

Stare crkve ne postaju uvijek moderni domovi, jer su dizajneri Merkx + Girod Architecten rekonstruirali gotički hram i napravili ga ... knjižaru! Knjižara Selexyz Dominicanen nalazi se u Maastrichtu (Nizozemska) i ima jedinstvenu, veličanstvenu atmosferu.

Knjižara u Nizozemskoj, koja je nekada bila hram.

Kutak za čitanje i mali kafić sa stolom u obliku križa.

Intrigantni interijer knjižara koji spaja gotički stil i moderni minimalizam.

Veličanstveno pročelje knjižare.

8. Kreativna kuća Cat Hill Barn

Cat Hill Barn jedinstven je dom u Yorkshireu (Engleska) koji vješto kombinira moderni stil i stare engleske tradicije. Prije toga, ova zgrada bila je ogromna stabilna, njezina jedinstvena fasada ostala je netaknuta, a unutra se dogodile drastične promjene: kuća je podijeljena u male zone i napravila je drugi kat, Sve prostorije zgrade su namještene na najnoviji engleski način.

Staje iz 16. stoljeća, koja je postala moderni dom.

Otmjena kuhinja i blagovaonica Cat Hill Barn.

Kuhinja i blagovaonica.

Moderna kuhinja i blagovaonica u sivim su tonovima, zid iz 16. stoljeća ostao je netaknut.

Mali udoban dnevni boravak kuće u Jorkširu.

Pogled na donji kat sa stepenica drugog kata kuće.

9. Stilska stambena zgrada sa „slamom prošlošću“

Ovaj moderan, prostrani stan nalazi se u prizemlju stambene zgrade koja je nekada bila poznata tvornica slamnatih šešira.

Tvornica šešira, koja je postala zgrada stanova.

Ugodna kuhinja i blagovaonica.

Mala dnevna soba skandinavskog stila.

Patio je privilegiran stan u prizemlju.

Svijetlo područje za opuštanje u dvorištu.

10. Obnova renesansne kule

Dizajneri tvrtke Luigi Fragola Architects stari su toranj pretvorili u luksuzan, moderan stan. Površina stana iznosi samo 65 četvornih metara, ali s njegovih prozora zapanjujući pogled na okolicu povijesne četvrti Firenca.

Ugodna dnevna soba s prekrasnim pogledom.

Udoban prostor za opuštanje, izveden u svijetlim bojama, što dobro nadopunjuje bogatu plavu boju.

Prostrana spavaća soba i kupaonica u umirujućim bojama.

Prostor za odmor na krovu.

Moderan krov stana, koji je nekada bio dio stražarnice. Krov pruža zadivljujući pogled na okolne kuće i stare građevine Italije.

1.200 godina stara talijanska tvornica

Tvornica stara 200 godina pretvorila se u luksuzni dom

Šesterokutne pločice definiraju prirodu interijera blagovaonice

Udobni ormari obnovljene kuće

Strašna spavaća soba koja prkosi konvencijama i pravilima

Zidovi od bijele opeke i svijetle nijanse daju unutrašnjosti svjež izgled

Vlasnica Andrea Falkner-Campi željela je jedinstveni dom koji spaja povijesnu prošlost svog malog talijanskog rodnog grada i moderni luksuz. To je postignuto preobrazbom 200-godišnje tvornice u Spellu, na istoku Središnje Umbrije, Italija, u modnu kuću s vlastitim jedinstvenim stilom. U unutrašnjosti prevladava bijela boja, dok se koristi širok raspon uzoraka i tekstura.

Dizajnerica Paola Navone odlučila se za sofisticirani industrijski stil i ekskluzivni dekor za dovršavanje zgrade. Gledajući ovaj projekt, pronalazite savršenu ravnotežu između prošlosti i sadašnjosti. Možete biti bez riječi sa divljenjem!

Pogledajte također: Zapanjujuće moderne kuće i uredi nadahnuti gotskom crkvom

2. Atraktivni penthouse - satni toranj

Triplex sahat-kula - Brooklyn Penthouse

Ogromni sat stvara nevjerojatnu pozadinu u dnevnoj sobi

Izvrstan pogled na grad ispred prozora

Luksuzni kupaonica s penthouseom u Brooklynu

Moderan dnevni boravak u penthouseu u obliku tornja

Ovaj penthouse u Brooklynu možete voljeti barem zbog ekspresivnosti interijera i nevjerojatnog pogleda s prozora! Pogled na Brooklyn Bridge i pjenušavi New York iz dnevne sobe očarat će sve, a penthouse triplex u tornju sa satom može to ponuditi. Otkucavanje džinovskog sata stvara nevjerojatnu emocionalnu pozadinu dnevnoj sobi. Ergonomska moderna kuhinja, blagovaonica, luksuzne spavaće sobe i spa kupka bit će dostupni za 18 milijuna dolara.

3. Dodgy House G

Kuća fasade stare staje G

Harmoničan raspored u restauriranoj staji

Kuhinja i blagovaonica u prizemlju

Stubište koje vodi na drugi kat renovirane kuće

Danas je ideja adaptivne ponovne uporabe, tj. pretvarajući staro u nešto novo uz pomoć dizajnerskih koncepcija. Zato se neke stare staje ne ruše, već pretvaraju u prekrasne moderne kuće.

Jedna od tih baraka-vikendica nalazi se u mirnom malom Nizozemcu, a obnovljena zgrada pretvorila se u svijetlu, veselu, modernu kuću zahvaljujući projektu Maxwan Architects + Urbanists.

Tlocrt prvog kata je vrlo razuman, skladan i racionalan. Unutrašnjost kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka izgleda dinamično i ugodno. Veliki prozori i krovna svjetla na krovu daju obilje sunčeve svjetlosti.

4. Modernizacija obrazovanja

Stara knjižnica pretvorena u modernu kuću

Tom Dixon privjesne svjetiljke ukrašavaju interijer

Moderan kamin dodaje eleganciju domu

Prekrasna upotreba boje fuksije u unutrašnjosti

Moderna kuća u staroj zgradi knjižnice

Ne samo stare staje i tvornice mogu se kreativno pretvoriti u stambene zgrade. Čak su i raspuštene knjižnice sasvim prikladne za provedbu takvih projekata.

Ovaj elegantni dom, smješten u Sellwoodu, Portland, nekada je bio knjižnica. Ali rekonstruirana je i modernizirana za potrebe modernih građana. Visoki stropovi, velike police po cijeloj visini zidova, tople boje s osnovnom bisernom nijansom postale su izvor inspiracije za dizajn Jessica Helgerson Interiors. Rezultat je bio vrlo elegantan! Kao počast prošlosti knjižnice, u svakoj su se sobi pojavile ljestve, što je unutrašnjost učinilo još zanimljivijom.

5. Veličanstvena božanska intervencija

Anglikanska crkva 1892. godine pretvorila se u moderan dom

Pogled na ulicu kuće u Melbourneu preuređen je iz crkve

Prekrasna rasvjeta i lučni prozori krase unutrašnjost.

Luksuzna siva spavaća soba

Elegantna crkva pretvorena je u modernu kuću

Australija se brzo pretvara u središte najnevjerojatnijih rekonstrukcija na svijetu. Većina su to viktorijanske ili edvardske domove kojima je potrebna moderna obnova.

Međutim, ovo stvaranje Bagnato arhitekata zaslužuje posebnu pozornost. Anglikanska crkva 1892. godine pretvorena je u nevjerojatan moderan dom. Ako ne pogledate pročelje s širokim lukovima prozora, ne možete pogoditi da je to nekada bila crkva. Ali upravo te osobine daju kući jedinstveni šarm.

Drvo, mramor i vapnenac često se koriste u ukrašavanju, a tople boje ublažavaju dojam visine stropova i prostranosti prostorija. Veličanstvena rasvjeta, osvježavajući bazen i vanjski salon upotpunjuju ovaj nevjerojatan projekt.

6. Jedinstven pogled na London

Vodeni toranj 1887. godine u Londonu obnovljen je u modernu kuću

Dnevna soba s kontrastnim dekorom

Elegantne pruge u ukrasu spavaće sobe

Gornji salon s pogledom na London

Stari vodeni toranj pretvorio se u modernu kuću

Čini se da su građevine iz 1800-ih posebno popularne, poput ove stare vodene kule u središtu Londona. Izgrađena je 1877. godine, a sada se pretvorila u prekrasnu modernu kuću, s čijih se prozora možete uživati ​​u prekrasnom pogledu na britansku prijestolnicu.

Leigh Osbourne i Graham Voce dodali su ekspresivnoj „staklenoj kutiji“ izvornoj zgradi. Dnevni boravak nalazi se na prvom katu, a na četiri prostrane spavaće sobe na drugom. Unutrašnjost kuće je jednostavna i minimalistička, s dominacijom bijelih i kontrastnih pruga u dekoru.

7. Knjižara gotičkog raspoloženja

Slikovit interijer knjižara

Veličanstveni luster u čitaonici

Gostoljubivi kafić u knjižari

Pročelje knjižare Selexyz Dominicanen

Možda transformaciju stare crkve u modernu kuću ne odobravaju svi. Ali neki su arhitekti odlučili na ovaj korak. Veličanstveni interijeri katedrale postali su izvor inspiracije prilikom dizajniranja interijera velike knjižare. Selexyz Dominicanen u Maastrichtu, Nizozemska, izumio je i stvorio Merkx + Girod Architecten, a veličanstvena gotička crkva dobila je novi život.

Visoki zidovi hrama očito su idealni za 25.000 knjiga u novoj trgovini, a nevjerojatni interijeri mogu izazvati strahopoštovanje. Stol u obliku križa u čitaonici i nevjerojatne svjetiljke upotpunjuju unutrašnjost.

8. Cat Hill Creative Shed

Staja iz 16. stoljeća u Yorkshireu preuređena je u moderan dom

Moderna kuća iz stare engleske staje

Elegantna moderna kuhinja s crnim otokom

Mala dnevna soba jorkširske kuće

Pogled u unutrašnjost kuće iz galerije drugog kata

Savršeni sklad klasičnog šarma Starog svijeta i minimalistički moderni stil utjelovljen je u vikendici Cat Hill Barn u Yorkshireu. Izvana je ta tipična seoska šupa iz 16. stoljeća ostala nepromijenjena, ali su se unutar nje pojavile zasebne prostorije i funkcionalni prostori. Kameni zidovi, kamin u dnevnoj sobi i višerazinska rasvjeta djelovali su kao elementi preuređenja. Sjajni crni otok u modernoj kuhinji dobro se slaže s grubim zidovima. Osobne sobe vlasnika vikendice nalaze se na drugom katu.

9. Izrada kuće od tvornice šešira

Stockholmska tvornica starog slamnatog šešira razvila se u modernu zgradu apartmana

Fina kuhinja i blagovaonica s retro retro

Mala lijepa dnevna soba

Privatni popločani dio cvijeća i zelenila

Zelenilo u unutrašnjosti: tekstil i biljke

Ovaj lijepi i udoban stan zauzima 86 m2 prizemlja u staroj zgradi, koja je nekad bila poznata tvornica slamnatih šešira u Stockholmu. Izgrađena 1887. godine, Oscar Properties zgradu je pretvorio u stambeni kompleks s 39 novih stanova.

Ova neobična kuća ima svoje privatno dvorište s puno zelenila. Unutrašnjost kombinira sportski pogon, dodir retro i skandinavskog stila. Košarice svijetle boje - crvene, tamnoplave, zelene - dodaju zabavu svakoj sobi.

10. Renesansna kula u Firenci

Dnevna soba kuće pretvorena iz stražarske kule iz razdoblja renesanse u Firenci

Plava boja unutrašnjosti u obnovljenoj kući

Ugodna spavaća soba u kuli Suite Luigi tvrtke Fragola Architects

Moderan krov rekonstruirane povijesne kule

Posljednja stanica našeg putovanja je prelijepi Tower Suite u Firenzeu u Italiji, koji renesansnu tornju pretvara u luksuzni, moderan stan. Unatoč činjenici da je njegova površina svega 65 m2, stil interijera iznenađujuće proširuje prostor.

Nudeći pogled iz ptičje perspektive povijesne četvrti Firenca, dizajneri su izgled starog tornja ostavili nepromijenjen. Kreativan pristup planiranju i originalna rješenja za uštedu prostora omogućuju u potpunosti iskoristiti prostor stana. Tamni drveni podovi, izražajne nosive strukture i elegantan dekor stvaraju opuštajuću atmosferu. Dizajniran od strane Luigi Fragola Architects, ovaj projekt dovodi duh Toskane do savršenstva!

Oduvijek sam mislio da je lakše napraviti novo nego preurediti staro. Stoga su dizajneri vrlo cijenjeni i cijenjeni. Sve su opcije ispale nevjerojatne! Posebno cool u unutrašnjosti su moderne i stare stvari. Uvijek je zanimljivo ostaviti nešto iz prošlosti, kao u znak podsjetnika i prilike za razmišljanje o vremenu.

Talijanska kuća u prostorijama stare tvornice vrlo je sumnjiv projekt. Spavaća soba vrlo je slična bolnici početkom prošlog stoljeća. Obje predstavljene perestrojke nisu bile impresionirane. Penthouse u Brooklynu je više prikladan za moj ukus. Svijetli namještaj, izvrsno osvjetljenje, prostranost i istovremeno udobnost.

Sama ideja je obnoviti staru zgradu, dati joj novu svrhu - po mom mišljenju prekrasnu. Stoga ponekad postane jako tužno na pomisao da se u mnogim gradovima uništavaju divne povijesne građevine (čak i u mom prilično mladom gradu postoje kuće sagrađene pod Nikolom II., A mnoge su već beznadno raspadnute). Što se tiče ideja iznesenih u članku, najviše mi se svidio hram knjige. Jako volim gotičku arhitekturu i knjižare! Htio bih ići tamo.

Pogledajte video: Age of Deceit 2 - Hive Mind Reptile Eyes Hypnotism Cults World Stage - Multi - Language (Travanj 2020).

Ostavite Komentar